Muuttis

Siivotaanko siellä?

Muuttis: Muuttosiivous

Vantaa

Muuttiksen palvelualue kattaa kaikki Vantaan suuralueet; Kivistön, Korson, ja Koivukylän eli Björkbyn, ja Tikkurilan eli Dickursbyn, Hakunilan eli Håkansbölen, ja modernin Aviapoliksen, kuten myös Myyrmäen (Myrbackan).

10 % alennukseen ovat oikeutettuja ne kohteet, jotka sijaitsevat Vantaan Nissaksessa tai Hakunilassa. Alennukseen ovat oikeutettuja esimerkiksi seuraavassa listattujen katujen ja teiden varsilla sijaitsevat kohteet: Nissaksentie, Kyläkaskentie ja Kylämiehenkuja, Normannipolku ja Normannikuja, Viikinkitie, Viikinkikuja ja Viikinkipolku, sekä Sankarikuja, Sotungintie, Hakunilantie, Birkanpolku, Saagatie, Saagakuja ja Saagapolku, Eddapolku, Riimukuja, sekä Valhallankuja.

Osaatko rajata tarkemmin missä siivousta odottava kohde sijaitsee? Jos löydät alapuolelta oikean kaupunginosan nimen, se tarkoittaa, että Muuttis todennäköisesti toteuttaa muuttosiivouksia myös sillä seudulla. Muuttosiivouksia ei yleensä tehdä esimerkiksi saaristossa tai muissa sellaisissa hankalasti saavutettavissa kohteissa.

Aviapoliksen suuralue, Hakunilan suuralue, Kivistön suuralue, Koivukylän suuralue, Korson suuralue, Myyrmäen suuralue, Tikkurilan suuralue